Pantofi Dama

Tot mai des vazute pe pistele de prezentare a modei in marile orase ale lumii, precum Londra, New York sau Milano, variantele de pantofi sau sandale cu decupaje s-au impus pentru anul 2015, devenind un must have pentru acest sezon. Pentru doamnele si domnisoarele ce si-au facut loc in garderoba in trecut pentru un astfel de element vestimentar, acum este momentul cel mai prielnic sa fie purtat.

Trend fashion si atentie sporita sunt prinicipalele argumente ale acestui tip de pantofi excentrici, care ii regasim pe rafturile magazinelor mari atat din tara noastra cat si de peste hotare.

sandale si pantofi cu decupaj

De ce trebuie sa tinem cont cand ne cumparam pantofi cu decupaje

Atunci cand optam pentru o pereche de pantofi cu decupaje, sunt cateva lucruri de care trebuie sa tinem cont, pentru a avea parte de un model cat mai reusit dar si de calitate. In primul rand trebuie sa fim foarte atente la talpa, aceasta trebuie sa aiba o forma plana si sa fie realizata dintr-un material cat mai rezistent, astfel ca vei fi in siguranta, indiferent de locul in care vei purta pantofii cu decupaje.

Un alt lucru de care trebuie sa tinem cont este tocul. Acesta este de preferat sa fie cat mai gros si sa nu fie de tipul tinta, acest model nu se mai poarta. De asemenea trebuie sa ne asiguram ca acesta nu va ceda la evenimentele importate unde ne vom afisa cu ei.

Preturile sunt destul de comode pentru acest element vestimentar, fiind sanse sporite sa gasim sub 200 lei. Dar si pentru cele care depasesc acest plafon, putem face un efort suplimentar pentru a le achizitiona, fiind unul din produsele de fashion la mare cautare in moda anului 2015, mai ales in perioada sezonului calduros. Un must have ce necesita un efort financiar sporit.

Lasa un comentariu